Domů

Letní bomba ve Fresh baru! Osvěžující džusy, ovocné dorty, zdravé sušenky a müsli

Lehké, svěží a čerstvé. Takové jsou šťávy a džusy, saláty, bagety či minidezerty, domácí koláče a muffiny ve Fresh baru. Do stálého menu nyní nově patří i lehké ovocné dorty se sezónním ovocem. „Mají korpus podle přání zákazníka a pak už jsou jen z ovoce, jogurtového krému a belgické čokolády, přesně podle přání zákazníka,“ vysvětluje majitelka baru Adéla Cachová.Další novinkou jsou celozrnné sušenky a müsli s ječným sladem. „Jsou v nich ovesné vločky, semínka, oříšky a sušené ovoce jako třeba brusinky či rozinky. Žádné konzervanty, žádné náhražky, žádné přislazování,“ říká majitelka baru.Hokejisté Roman Janoušek a Ondřej Poul jsou stálými hosty Fresh baru.Ječný slad u müsli tyčinek navíc zajišťuje postupné uvolňování energie. Možná proto stále častěji směřují do baru sportovci. „Do Fresh baru chodím docela často. Neochutnal jsem zatím ještě všechno, ale nejčastěji si dám džus nazvaný "elixír mládí". Chutná mi ze všeho nejvíc. Myslím, že je to dobrý doplněk stravy vyrobený jen z ovoce. Před zápasem neodolám domácímu müsli, je výborné a doplní to mou energii,“ uvedl trutnovský hokejista Roman Janoušek.Z elixíru mládí se stal v Trutnově během roku doslova legendární džus. „Je to můj nejčastější nápoj, vlastně ani nevím proč. Před zápasem i během něj mi naopak Adélka s její mamkou dělají fresh z pomeranče, banánu a hroznového vína. To mi okamžitě doplní energii a ještě si pochutnám,“ řekl hokejista Ondřej Poul. Sportovci oceňují i jídlo z čerstvých potravin. „Neodolám dezertům s jahodami, šlehačkou, nebo banánem s čokoládou. Až ve Fresh baru mě naučili jíst ovesnou kaši. Musím říct, je vynikající. Když nestíhám během dne oběd, stavím se tady a dám si vynikající Pannini a jsem najedený až do večera,“ dodal Ondřej Poul. Atraktivní je i další nabídka Fresh baru: stoprocentní káva Arabica z jižní Ameriky, osm druhů müsli, ovocné a zeleninové saláty, toasty nebo panini.Placený článek

Trutnovinky na našem serveru

Zdroj: Trutnovinky, Zobrazit celý článek